Ginekolog i lekar

Rekli su o CuraLin-u: Čuveni Asim Kurjak deli svoje iskustvo

Baza korisnika CuraLin prirodnog preparata na svakodnevnom nivou raste. Njegovo blagotvorno dejstvo je dokazano kod velikog broja ljudi koji imaju dijabetes tip 2, a na naše veliku radost korisnici nam se sami javljaju i dele sa nama svoje zadovoljstvo. Među onima koji su poklonili poverenje CuraLin suplementu se nalaze i istaknuti lekari, pevači, glumci… U nastavku pročitajte vredno i ohrabrujuće iskustvo čuvenog Asima Kurjaka.

Ko je Asim Kurjak?

Akademik i profesor u penziji, doktor Asim Kurjak je među najpoznatijim lekarima u regionu, ali se smatra i jednim od najcitiranijih naučnika na svetu. Od 1985. godine je bio redovni profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. 

Autor je 104 knjige objavljene na 14 jezika, a takođe je i ponosni vlasnik šest počasnih doktorata. Redovni je član Akademije nauka i umetnosti Reggio Puglia, kao i američkog Instituta za primenu ultrazvuka u medicini u Merilendu. 

Čuveni ginekolog sa čijim je autoritetom upoznata cela bivša Jugoslavija, i lider mnogih međunarodnih naučnih zajednica je saglasan sa 97% ispitanika kod kojih je kliničkim studijama već dokazana efikasnost CuraLin dodatka, bez ijednog neželjenog dejstva ili negativne posledice, ukoliko se prate uputstva lekara ili stručnjaka. 

Asimovo CuraLin iskustvo 

“Ja sam lječnik, ginekolog. Dakako sam pročitao sve dostupne radove koje je proizvođač poslao, pročitao sam takođe i prospekte o CuraLin-u i najvrednije – razmenio iskustva sa onim ljudima koji su na sličnim terapiji kao i ja sa CuraLin-om i vidio da sam gotovo u potpunosti prestao sa upotrebom insulina. Ostao sam na CuraLinu i to na dozama koje sam postepeno menjao, bilo je dvije ujutru, dve u podne, dve naveče kapsule, a sad uzmem dvije ujutru (jer me čeka dan naporan) i po jednu u podne i naveče. Sve moje merene vrednosti (a imam automatizam za merenje šećera) se kreću između 5 i 7, što je meni pre pojave CuraLin-a bilo gotovo nezamislivo. Vrednosti su skakale i do 18 i 20. Takvih skokova više nema! Jedna je uravnotežena terapija na koju je moje tijelo jako dobro reagiralo, i visok šećer praktično poslednjih nekoliko meseci kod mene ne postoji. Bez ikakvog oklevanja, jako ga preporučujem svima sa dijabetesom tip 2.”

Zašto baš CuraLin?

Profesor Kurjak je samo jedan od mnogobrojnih korisnika biljnog suplementa CuraLin. Reč je o 100% prirodnom dodatku ishrani, koji su 2016. proizveli lekari Kliničkog centra u Tel Avivu u Izraelu, i namenjen je onima koji boluju od dijabetesa tip 2. Svoja znanja izraelski naučnici zasnovali su na iskustvima medicine ajurveda, stare hiljadama godina, pa je iz tog razloga ovaj preparat potpuno prirodan i neškodljiv.

U svojim laboratorijama usavršili su odnos različitih biljaka, među kojima su kurkuma, cimet, amla, gorka dinja, srebrna svilenica, piskavica, jabmolan, ali i biljke koje rastu na obroncima Himalaja kao što su swertia chirayita (chiretta) i nepalski kutki, koje kao krajnji rezultat daju izuzetno brzu efikasnost kao pomoć u lečenju dijabetesa tip 2. Efekti su vidljivi već nakon sedam dana pravilne upotrebe, što nije svojstveno nijednom drugom biljnom preparatu!

Ono što uvek naglašavamo je naša transparentnost: insistiramo da pričate i sa specijalistom pre i tokom korišćenja suplementa. Volimo da vam pružamo osećaj sigurnosti i nedvosmislene i proverene informacije. Budite deo zajednice kojoj je život daleko lakši uz korišćenje CuraLin proizvoda, a mi nestrpljivo čekamo i vaša iskustva!

Započni zdraviji život danas

Povezani članci