Postavljanje standarda

Uvođenjem kliničkih ispitivanja
u svet dijetetskih suplemenata

Postavljanje novog standarda u dodacima i suplementaciji u ishrani

U Curalife-u smo posvećeni postavljanju novog standarda u industriji dodataka ishrani. Verujemo da pacijenti zaslužuju da znaju da su proizvodi koje uzimaju efikasni, bezbedni i podržani kliničkim ispitivanjima. Zato smo ponosni što nudimo CuraLin, našu klinički testiranu formulu dizajniranu da pomogne ljudima da izbalansiraju nivoe glukoze.

Naša klinička ispitivanja – obezbeđuju bezbednost i efikasnost

Razumemo da za mnoge kupce nedostatak regulative u industriji dodataka ishrani može biti zabrinjavajući. Zato smo zaista mnogo uložili u sprovođenje kliničkih ispitivanja za CuraLin. Naše prvo kliničko ispitivanje je završeno i objavljeno, a trenutno smo usred druge, još veće kliničke studije.

Zahtevajte više od svojih dodataka ishrani

Verujemo da bi naš pristup razvoju proizvoda trebalo da bude norma u industriji dodataka ishrani. Sprovođenjem kliničkih ispitivanja i pridržavanjem utvrđenih standarda zdravstvene zaštite kao što je GMP, u mogućnosti smo da ponudimo našim klijentima nivo poverenja koji je teško steći u industriji koja je uglavnom neregulisana. Podstičemo naše klijente da zahtevaju isti nivo transparentnosti i pridržavanja kliničkih dokaza od svojih dobavljača dodataka.