Mapa sveta sa CuraLin bočicama

CuraLife dostupan u 50 država širom planete

CuraLife je došao do nove prekretnice u svojoj globalnoj misiji da pomogne ljudima sa dijabetesom širom sveta da imaju bolji život.

CuraLin se onlajn prodaje direktno potrošačima u više od 50 zemalja! Većina korisnika do svog proizvoda dolazi organskim putem, budući da se CuraLife aktivno promoviše oglasima na mreži Facebook samo u SAD, Velikoj Britaniji i Australiji.

CuraLife se takođe brzo širi na svim digitalnim tržištima. Iako je na „Amazonu“ lansiran tek u januaru 2021. godine, CuraLin je već dobio više od 500 recenzija sa pet zvezdica, kao i prestižne „Amazonove“ značke Choice i Amazon Best Seller. Uskoro ćemo se proširiti i na nova međunarodna tržišta.

Geografska raznolikost korisnika CuraLin-a nastavlja da potvrđuje efikasnost i bezbednost CuraLin-a u različitim regionalnim načinima ishrane, stilovima života i kulturama. Do sada se CuraLin pokazao kao efikasan dodatak za podršku održavanju nivoa glukoze, bez obzira na to gde se u svetu nalaze pacijenti. Uz obrazovni sadržaj koji promoviše kroz svoje kanale i podršku zajednice, CuraLife pruža bitne alate dijabetičarima na njihovim individualnim zdravstvenim putovanjima. Gde god da se nalazi pacijent sa dijabetesom, CuraLife je tu da mu pomogne.

CuraLife trenutno uspostavlja centar za podršku i u deset zemalja jugoistočne Azije – u Brunejima, Kambodži, Indoneziji, Laosu, Maleziji, Mjanmaru, Filipinima, Singapuru, Tajlandu i Vijetnamu, radi poboljšanja usluga i dostave artikala u regionu Južnog Pacifika.

Da biste saznali više o tome zašto CuraLin postaje sve popularniji širom sveta, posetite curalife.com ili se pridružite grupi „Pobedimo zajedno dijabetes tip 2“ na Facebook-u da biste se direktno povezali sa hiljadama korisnika CuraLin-a.

Započni zdraviji život danas

Povezani članci