CuraLin
CuraLin
100% prirodan, efikasan bez kontraindikacija.
CuraLin je prirodni dodatak ishrani namenjen regulaciji normalnog nivoa šećera u krvi
Insulin
Podstiče vraćanje prirodnog
insulina u krvotok
Želja za šećerom
Smanjuje želju za šećerima
i ostalim ugljenim hidratima
Nivo energije
Povećava dnevni nivo energije
Varenje
Poboljšava varenje i metabolizam
Nivo šećera u krvi
Osigurava optimalan i uravnotežen
nivo šećera u krvi
Gubljenje kilaže
Pomaže u zdravom gubljenju kilaže
CuraLin je prirodni dodatak ishrani namenjen regulaciji normalnog nivoa šećera u krvi
Insulin
Podstiče vraćanje prirodnog insulina u krvotok
Želja za šećerom
Smanjuje želju za šećerima i ostalim ugljenim hidratima
Nivo energije
Povećava dnevni nivo energije
Varenje
Poboljšava varenje i metabolizam
Nivo šećera
u krvi
Osigurava optimalan i uravnotežen nivo šećera u krvi
Gubljenje
kilaže
Pomaže u zdravom gubljenju kilaže
Nakon više meseci upotrebe poboljšava lipidni status i smanjuje korišćenje lekova protiv dijabetesa tip 2
Šta je CuraLin?
CuraLin je 100% prirodan dodatak ishrani namenjen ljudima koji žele da održavaju normalan nivo šećera u krvi, a da pri tom uživaju u svakodnevnim životnim aktivnostima. Svaka CuraLin kapsula je proizvedena po principima ajurvede, medicine stare hiljadama godina, u kombinaciji sa savremenom tehnologijom.
Koristeći samo premium sastojke stvorili smo proizvod koji je u potpunosti bezbedan po zdravlje. Proizvodni proces je urađen po GMP i ISO 9001 standardu, dok kontrole kvaliteta urađene od strane nezavisnih institucija dodatno potvrđuju da je proizvod siguran i veoma kvalitetan.
Ovaj revolucionarni preparat su stvorili izraelski naučnici, koji su u svojim laboratorijama usavršili odnos različitih biljaka, koje za krajnji rezultat imaju uočljivu i brzu efikasnost kao pomoć u lečenju šećerne bolesti (dijabetes tip 2). Kombinacija klinički ispitanih biljaka utiče na snižavanje nivoa glukoze (šećera) u krvi i pomaže u regeneraciji i odmašćivanju beta ćelija pankreasa, koje su direktno zadužene za proizvodnju i distribuciju prirodnog insulina u organizmu. Zbog ovog poslednjeg, što je i naučno dokazano u kliničkim studijama, korisnici imaju osećaj potpune svežine, lakše savladavaju dnevne obaveze i uopšte imaju više energije.
Posebno ističemo kliničku studiju čuvenog prof. dr Itamara Raza, koja je obuhvatila 730 pacijenata i koja je dodatno pratila više od 40.000 korisnika CuraLin-a. Njegov naučni zaključak nakon kliničke studije je da se za svojih 40 godina bavljenja dijabetesom nikada ranije nije sreo sa tako prirodnim kompleksom bilja, toliko bezbednim po zdravlje ljudi i toliko efikasnim za dijabetičare – kao što je CuraLin.
Kliničke studije su dokazale pozitivan uticaj na stanja preddijabetesa, naprednog i hroničnog (teškog) dijabetesa. Klinička studija takođe ukazuje na efikasnost dodatka za ishranu CuraLin u 97% slučajeva, bez ijednog neželjenog dejstva ili posledice, ukoliko se prate uputstva lekara ili stručnjaka.
Proizvodi se u Rigi, Letonija, Evropska unija i u Nju Džersiju (New Jersey), SAD. CuraLin je preparat koji je klinički ispitan u SAD i Izraelu.
Šta je CuraLin?
CuraLin je 100% prirodan dodatak ishrani namenjen ljudima koji žele da održavaju normalan nivo šećera u krvi, a da pri tom uživaju u svakodnevnim životnim aktivnostima. Svaka CuraLin kapsula je proizvedena po principima ajurvede, medicine stare hiljadama godina, u kombinaciji sa savremenom tehnologijom.
Vidi višemanje
Koristeći samo premium sastojke stvorili smo proizvod koji je u potpunosti bezbedan po zdravlje. Proizvodni proces je urađen po GMP i ISO 9001 standardu, dok kontrole kvaliteta urađene od strane nezavisnih institucija dodatno potvrđuju da je proizvod siguran i veoma kvalitetan.
Ovaj revolucionarni preparat su stvorili izraelski naučnici, koji su u svojim laboratorijama usavršili odnos različitih biljaka, koje za krajnji rezultat imaju uočljivu i brzu efikasnost kao pomoć u lečenju šećerne bolesti (dijabetes tip 2). Kombinacija klinički ispitanih biljaka utiče na snižavanje nivoa glukoze (šećera) u krvi i pomaže u regeneraciji i odmašćivanju beta ćelija pankreasa, koje su direktno zadužene za proizvodnju i distribuciju prirodnog insulina u organizmu. Zbog ovog poslednjeg, što je i naučno dokazano u kliničkim studijama, korisnici imaju osećaj potpune svežine, lakše savladavaju dnevne obaveze i uopšte imaju više energije.
Posebno ističemo kliničku studiju čuvenog prof. dr Itamara Raza, koja je obuhvatila 730 pacijenata i koja je dodatno pratila više od 40.000 korisnika CuraLin-a. Njegov naučni zaključak nakon kliničke studije je da se za svojih 40 godina bavljenja dijabetesom nikada ranije nije sreo sa tako prirodnim kompleksom bilja, toliko bezbednim po zdravlje ljudi i toliko efikasnim za dijabetičare – kao što je CuraLin.
Kliničke studije su dokazale pozitivan uticaj na stanja preddijabetesa, naprednog i hroničnog (teškog) dijabetesa. Klinička studija takođe ukazuje na efikasnost dodatka za ishranu CuraLin u 97% slučajeva, bez ijednog neželjenog dejstva ili posledice, ukoliko se prate uputstva lekara ili stručnjaka.
Proizvodi se u Rigi, Letonija, Evropska unija i u Nju Džersiju (New Jersey), SAD. CuraLin je preparat koji je klinički ispitan u SAD i Izraelu.
Kvalitetni, prirodni i efikasni proizvodi kojima zaista možete verovati
Svaki proizvod kompanije Curalife prolazi kroz rigorozni postupak istraživanja i razvoja kako bi se osigurala optimalna formulacija. Naši pogoni za proizvodnju sa sertifikatima GMP i ISO 9001 osiguravaju vrhunske, sigurne i visokokvalitetne proizvode, verifikovane od nezavisnih proizvođača. Sve što radimo, od formulacije do ekstrakcije, zasnovano je na egzaktnim podacima i svaki korak podupire nauka. Zato i imamo najbolji proizvod na tržištu.
Sertifikovan
Prirodan
boja i ukusa
ispitan
Pakovanje
Rezultati vidljivi već za 30 dana*.
Kliničke studije pokazale efikasnost u 97% slučajeva.
* Rezultati mogu da variraju
9 retkih i moćnih biljaka sastavljenih u jednoj kapsuli
Rizom kurkume
Kurkuma se hiljadama godina koristi u indijskoj i kineskoj medicini za lečenje dijabetesa, a na našem podneblju se sve češće upotrebljava kao začin ili kao sastavni deo prirodnih suplemenata baziranih na glavnim benefitima ove biljke. Sadrži širok spektar antioksidansa, ima antivirusna, antibakterijska, antimikotička, antikancerogena, i anti-upalna svojstva. Gaji se u tropskim i suptropskim regionima, a najveći svetski proizvođač kurkume je Indija. Brojna istraživanja su pokazala da njen glavni sastojak kurkumin ima blagotvoran uticaj na više od 500 različitih oboljenja, a studije su dokazale da ima sposobnosti da snižava nivo glukoze i leči komplikacije dijabetesa.
Plod gorke dinje
Prirodno stanište joj je na Dalekom istoku, Karibima i Istočnoj Africi. Tradicionalno se upotrebljavala pri lečenju peptičnog čira, psorijaze, astme, za tretman kožnih infekcija, kao i za regulisanje problema sa gastrointestinalnim traktom i hipertenzijom i to vekovima unazad. Zbog svog blagotvornog uticaja na organizam poslednjih decenija ona postaje sve zastupljenija i u zapadnjačkoj ishrani i kao jedan od prirodnih načina za tretiranje dijabetesa. Poslednje kliničke studije su dokazale da ima veoma blagotvorni uticaj na dijabetes.
Seme piskavice
Kolokvijalno se naziva i „grčko seno“, a raste u Aziji, na Bliskom istoku i evropskim zemljama. U narodnoj medicini je korišćena za ublažavanje respiratornih infekcija, pošto je poznato da biljka poseduje antimikrobno, antioksidativno, antidijabetičko, kao i antitumorsko dejstvo. Seme piskavice usporava apsorpciju ugljenih hidrata iz digestivnog sistema, utiče na zdravlje flore, pozitivno utiče na regulisanje telesne težine, glikemiju i oksidaciju jetre.
Plod amle
Ova biljka se može naći na staništima širom Azije i Afrike. Koristila se veoma često u tradicionalnoj istočnjačkoj medicini, a naročito u tretiranju poremećaja ishrane poput zatvora, anoreksije, ali i kod različitih upalnih procesa. Pokazala se efikasna i protiv kašlja, hemoroida, groznice i još mnogo toga. Kliničke studije su potvrdile da aktivni sastojak ove biljke tanoid deluje na ćelije pankreasa i obnavlja njihovu funkciju.
Herba biljke svertije
Ova biljka uglavnom raste na Himalajima i veoma je gorkog ukusa. U tradicionalnoj medicini se koristila zbog poremećaja u funkcionisanju jetre, ali i za tretiranje malarije. Postoje zapisi koji otkrivaju njenu široku medicinsku upotrebu u Indiji, a potom se pojavljuje i u farmakološkim spisima u Britaniji i SAD. Kliničke studije su dokazale da ova biljka ima direktan efekat i na dijabetes i to tako što utiče na aktivaciju ćelija pankreasa, što rezultira lučenjem insulina, kao i na smanjenje apsorpcije glukoze iz digestivnog sistema. Zahvaljujući svim ovim osobinama i jeste jedan od ključnih sastojaka CuraLin prirodnih kapsula za dijabetes.
List srebrne svilenice
Uglavnom se nalazi u području Tropske Azije, Kine, na Arapskom poluostrvu, Africi i Australiji. U tradicionalnoj medicini se upotrebljava u lečenju astme, raznih upala i kod očnih tegoba. Klinički je dokazano da se njen sastojak saponin povezuje sa receptorima slatkog ukusa na jeziku, da sprečava njihovu aktivnost, smanjujući tako intenzitet žudnje za slatkom hranom, kao što rade i mnogi suplementi u ishrani čija je uloga da zamene šećer. Ubrzava oslobađanje insulina iz ćelija pankreasa, kao i apsorpciju ugljenih hidrata te tako omogućava produženi osećaj sitosti čime posredno utiče i na gubitak kilograma.
Rizom biljke kutki
Biljka koja se kolokvijalno naziva i „nepalski kutki” raste na Himalajima, uglavnom iznad 3.600 metara nadmorske visine. Prirodno stanište joj je Nepal, ali i severoistočna Indija, zapadna Kina, Butan i severni Mjanmar. U tradicionalnoj ajurvedskoj medicini se koristila za lečenje širokog spektra bolesti poput bolesti jetre i srca, groznica, oboljenja urinarnog, respiratornog i gastrointestinalnog trakta, bolesti krvi, za tretmane kožnih ekcema, viteliga, i još mnogo toga. Studije su dokazale da ima blagotvorni uticaj i na dijabetes.
Plod jambolanske šljive
Biljka koja se kolokvijalno naziva i „nepalski kutki” raste na Himalajima, uglavnom iznad 3.600 metara nadmorske visine. Prirodno stanište joj je Nepal, ali i severoistočna Indija, zapadna Kina, Butan i severni Mjanmar. U tradicionalnoj ajurvedskoj medicini se koristila za lečenje širokog spektra bolesti poput bolesti jetre i srca, groznica, oboljenja urinarnog, respiratornog i gastrointestinalnog trakta, bolesti krvi, za tretmane kožnih ekcema, viteliga, i još mnogo toga. Studije su dokazale da ima blagotvorni uticaj i na dijabetes.
Kora cimeta
Ova dobro nam poznata biljka, koja se na našem podnebljima koristi kao neizostavan začin, raste uglavnom na teritorijama Šri Lanke i u južnim delovima Indije. U istočnjačkoj narodnoj medicini se upotrebljavao kao lek za respiratorne, digestivne i ginekološke bolesti. A danas su studije pokazale da ima blagotvorno dejstvo i na dijebetes. Cimet dokazano utiče na umanjenje gubitka težine koji je uzrokovan dijabetesom, na snižavanje glukoze u krvi natašte, na smanjivanje LDL i povećanje HDL holesterola, a ima blagotvorne efekte na neuropatije i nefropatije.