CuraLife

Lekari u SAD preporučuju CuraLin

Više od 250 zdravstvenih radnika u SAD već preporučuje CuraLin hiljadama dijabetičara

Iz kompanije CuraLife stigla je veoma značajna vest. Naime, u SAD je upravo pokrenuta klinička studija nad 100 pacijenata koji koriste CuraLin – dodatak ishrani za uspostavljanje uravnoteženog nivoa šećera u krvi. Studija se sprovodi u saradnji sa Vašingtonskim udruženjem naturopatskih lekara (VANP) i Nacionalnim univerzitetom za prirodnu medicinu (NUNM).

S obzirom na to da na stotine zdravstvenih radnika već preporučuje CuraLin hiljadama pacijenata, CuraLife nastavlja da se širi i van onlajn prodajnih kanala, što ponovo postaje aktuelno kako opada broj novozaraženih kovidom 19 širom SAD.

„Ovo je pogodno vreme za klinička ispitivanja“, kaže Remi Rajnstajn (Remi Reinstein), direktor prodaje za Ameriku u kompaniji CuraLife. „Videli smo veoma snažan odgovor kliničara na CuraLin dok smo širili mrežu pružalaca zdravstvenih usluga i obrazovnih institucija, poput našeg nedavnog partnerstva sa Univerzitetom Bastir.“

CuraLife s ponosom nastavlja partnerstvo sa vodećim lekarima i obrazovnim institucijama, zajedno stvarajući naučnu osnovu za prirodnu podršku nivou glukoze – CuraLin.

Da biste videli zašto sve više i više lekara preporučuje CuraLin, posetite www.curalife.com.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poštovani i dragi korisnici CuraLin suplementa,

Usled i dalje velike potražnje i otežane nabavke CuraLin-a prinudjeni smo da ograničimo prodaju suplementa na jednu bočicu od 180 kapsula svim korisnicima koji su na uspešnim postojećim terapijama.

I dalje su moguće rezervacije za nove korisnike putem kontakt telefona ili putem naseg sajta. Molimo sve buduće korisnike koji su poručili i nalaze se na listi čekanja, da u međuvremenu urade referentnu laboratorijsku analizu hemoglobina A1c (HbA1c ili tromesečni prosek šećera u procentu).

Poručivanje više bočica CuraLin preparata, od 3 i 5 pakovanja, biće dostupno odmah po normalizaciji isporuka za Srbiju.
CuraLife iz Izraela i lokalni CuraLife iz Srbije, ubrzano rade na zadovoljenju potreba tržišta, tako da se očekuje do kraja meseca avgusta postepena normalizacija snabdevanja CuraLin preparatom.

Zahvalni na razumevanju i srdačan pozdrav,

Vaš CuraLife Srbija.