CuraLife

La Liga

Brend CuraLife je videlo najmanje 80 miliona fudbalskih fanova širom planete

Sponzorstvo u La ligi temelji se na našem prvom sportskom reklamnom događaju prošle godine, kada je CuraLife bio elegantno prikazan na NASCAR trkačkom kamionu šampiona vozača Spensera Bojda (Spencer Boid)


Dijabetes nije igra, ali oglašavanje u sportu sve više postaje način na koji održavamo visoku svest potrošača o brendu CuraLife i objašnjavamo koje su koristi od vrednosti koje dajemo našim međunarodnim partnerima. Naše sponzorstvo u La ligi temelji se na našem prvom sportskom reklamnom događaju prošle godine, gde je CuraLife bio elegantno prikazan na NASCAR trkačkom kamionu šampiona vozača Spensera Bojda. Tokom maja i juna sponzorisali smo brojne mečeve i u španskoj La ligi.

CuraLife je kompanija u oblasti zdravlja, okrenuta direktno prema potrošačima sa ciljem da omogući ljudima sa hroničnim oboljenjima da ponovo u potpunosti uživaju u životu. Hronično stanje ne bi trebalo da definiše ko ste. To je vaš život, vaši uslovi, vaša igra.

CuraLin, naš klinički testirani dodatak ishrani, napravljen je posebno za ljude koji treba da održavaju zdrav nivo glukoze. To je siguran, moćan, 100% prirodan preparat koji ima podršku vodećih lekara za dijabetes širom sveta.

Da biste saznali više o tome kako CuraLife pomaže dijabetičarima da poboljšaju svoj život i da biste videli više snimaka Mesija koji gađa slobodne udarce ispred brenda CuraLife, posetite curalife.com.

Upoznajte CuraLin

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Poštovani korisnici CuraLin suplementa,

Usled povećane potražnje CuraLin-a, prinuđeni smo da ograničimo prodaju suplementa na jednu bočicu od 180 kapsula svim korisnicima koji su već na uspešnim terapijama.

I dalje su moguće rezervacije za nove korisnike putem kontakt telefona ili putem našeg sajta. Molimo sve buduće korisnike koji su poručili i nalaze se na listi čekanja, da u međuvremenu urade referentnu laboratorijsku analizu HbA1c (tromesečni prosek šećera u procentu)

Poručivanje više bočica CuraLin preparata, od 3 i 5 pakovanja, biće dostupno odmah po normalizaciji dostupnosti CuraLina. CuraLife iz Izraela i lokalni CuraLife iz Srbije, ubrzano rade na zadovoljenju potreba tržišta, tako da se očekuje do kraja meseca aprila postepena normalizacija snabdevanja CuraLin preparatom.

Zahvalni na razumevanju i srdačan pozdrav,

Vaš CuraLife Srbija.